fbpx

Az Álom Design matrac- és ágystúdió nem hétköznapi matrackereskedő, vagy bútorbolt. Nem egy katalógusterméket értékesítő ágy szaküzlet.


Egyedi ágyak

A nálunk kapható ágyak egyedileg kerülnek összeállításra. Életstílust, esztétikai igényt kielégítő, több variációból álló hálószobai szetteket értékesítünk. A fejvégek, ágyak, kiegészítők szabadon kombinálhatók, nincs késztermék, nincs "csak az van amit lát" ajánlat. Az ágyakhoz 200 féle bútorszövetet biztosítunk.


Matracok gerinc- és alvási problémára

A matracok egyedi alvási szokások alapján kerülnek fejlesztésre. A hazai régióra jellemző alváskultúra, komfortigény és jellemző testi adottságok, gerincproblémák ismeretében mérnökök tervezik és tesztelik az itthoni piacra szánt matracokat.


A legmegfelelőbb matrac, Önnek

A mi matracaink nem módosíthatók, nem "keményíthetők", hiszen ezzel az alapvető tervezési rendszert változtatnánk meg. Szakértőink az Önnek legmegfelelőbb, az alvási pozíciók és anatómiai igény alapján javasolnak matracot.

Az ágyát Ön állítja össze.

Az alvásstúdiókban nem csak egyetlen lehetőség közül választhat!

Egyedi variációk:

Az ágyak fejvégből, ágytestből (box), lábakból állnak. Ezeket tetszés szerint variálhatjuk. A fejvég és ágytest, így a matracunk méreteit is tetszés szerint változtathatjuk.

Szövetválaszték

200 féle, elsőosztályú bútorszövetből választhat ágyához, kiegészítőihez kárpitozást. Ezzel garantáltan a leginkább Önhöz illeszkedő kollekciót vásárolhat. Hálószobája ékköve lesz.

Ár/érték arány:

Az ágy, a fejvég és szövet a komfort és minőség-érzet mellett a dekorációt is képviseli. Amennyiben a választott ágyat ugyanolyan külsővel, de kedvezőbb áron szeretné megvásárolni, választhat másik ágytestet, alacsonyabb fejvéget. Ez a komfort érzetet nem, vagy minimálisan befolyásolja, de külsőleg nem változtat az összképen, mégis kedvezőbb áron készül el.

Ágyak Bemutatótermek

A matrac egyedi méretben, alvási szokásainak megfelelően készül.

Kérdések és ajánlás

Az Álom Design alvásstúdióiban minden matrac otthoni környezetben próbálható ki. Megfelelő hőmérséklet, kiegészítők és idő áll rendelkezésre mindenki számára a megfelelő matrac kiválasztásához.

A legfontosabb kérdéseket szakértőink teszik fel, bemutatva az alvás fontosságát, és a kialvatlanság következtében létrejött problémákat. Rövid, pár perces beszélgetést követően az Ön kialakult alvási szokásához, testének személyes anatómiai követelményeihez mérten javasolnak néhány matracot.

A döntés az Öné, szakmailag mi segítünk választani

A próbák azért vannak, hogy segítsük megmutathassuk a különbséget a jelenlegi fekhelyéhez képest. Miért? Mert legtöbbünk akkor vásárol matracot, amikor mindene fáj, nem alszik jól. Ilyenkor és egyébként is elvárható módon, az alvásstúdióban levő matracok közül bármelyik jónak tűnhet.

A próbák során az agy megérti a legkisebb eltéréseket is és segít kiválasztani a számára legmegfelelőbb matracot.

Kényelmi garancia

Mi később is odafigyelünk Önre!

A választott matrac a próbák ellenére is lehet olyan döntés, amit rövidtávon megbánhat. Erre a legkisebb az esély, de mégis számolnunk kell vele.

Előfordulhat, hogy egy pár úgy választ, hogy a kompromisszum nem teljesen kiegyenlített. Az előzékeny segítség okán néhány napi alvást követően előfordulhat, hogy a matrac túl puha, vagy túl kemény. A 10 napos kényelmi garancia biztosítja Önt, hogy az Álom Design alvásstúdióiban csak jó döntést hozhat!

Matracok Bemutatótermek