fbpx

RólunkÉrdekességek, információk az Álom Design matrac és ágystúdiókról

"az álom"

Született: 2015. június, Budapest, Magyarország

Az Álom Design egy fiatal, feltörekvő brand-et képvisel. 2018-ra piacformáló erővé nőtte ki magát. Az Álom Design az alváskultúra, a hálószoba termékeit prezentáló bemutatóterem-hálózat, mely több, mint 1000 m2-en mutat be közép- és felsőkategóriás ágyakat, matracokat és kiegészítőket.

Filozófia

Vállalati filozófiája meghatározza minden elemét. Luxus kényelem minden termékben, prémium látvány minden összeállított darabban.

Tudatos vásárlóknak

Az Álom Design célja a hazai ágy és matrac vásárlás folyamatának megváltoztatása, az érdeklődők tudatos vásárlókká formálása. Mi, az Álom Design-ban hiszünk abban, hogy a vásárlótól elsősorban nem pénzt, hanem elismerést várjunk. Ha valaki meglátogat minket, tudjuk, hogy szüksége van valamire. Információra, kényelemre, támogatásra. Ezekért dolgozunk minden percben.

Hiszünk a termékeinkben

Ügyfeleink a "nálunk minden tökéletes" helyett valódi szakmai és emberi kérdésekkel találkoznak, melyek megválaszolása után tanáccsal és termékajánlással segítjük döntésüket. Mindemellett hiszünk termékeinkben. Tudjuk, hogy, amit forgalmazunk mind jó, de nem mindenkinek.

Egyénre szabva

Az Álom Design bemutatótermeiben kiváló minőségű matracok, kényelmes és jól megtervezett ágyak, kiegészítők találhatók. Saját ötlet alapján készültek, hogy Önnek ne katalógusból kelljen választania és semmiképp se egy terméket vihessen haza. A választék a variációk és az egyedi ötletek miatt szinte végtelen, mégis a személyiségünk, egyediségünk miatt könnyű a választás.

Világmárkák luxuskivitelben

A bemutatótermekben megtalálható a világszínvonalú Yatsan török gyártó kollekciói, az amerikai, szállodai csúcsminőséget képviselő King Koil gyár matracai és ágyai, valamint a Morfeus által gyártott és a Ferrari tervezője, Sergio Pininfarina által megálmodott matracok is.
50+

Lakberendező

5000+

Online látogató havonta

90+

Kiállított ágy

4!

Alvásstúdió

A VÁSÁRLÁS ÉLMÉNY

mert egyedi ötlet alapján adunk mindent

Minden ágy, fejvég egymással variálható
méret és szövet alapján is.

mert Önhöz alkalmazkodunk

Matracaink mind különbözőek, alvási szokásra és
ismert problémákra adnak megoldást.