fbpx

MATRACOK ALVÁSI SZOKÁS ALAPJÁN

A matrac egyedi méretben, alvási szokásainak megfelelően készül.

Kérdések és ajánlás

Az Álom Design alvásstúdióiban minden matrac otthoni környezetben próbálható ki. Megfelelő hőmérséklet, kiegészítők és idő áll rendelkezésre mindenki számára a megfelelő matrac kiválasztásához.

A legfontosabb kérdéseket szakértőink teszik fel, bemutatva az alvás fontosságát, és a kialvatlanság következtében létrejött problémákat. Rövid, pár perces beszélgetést követően az Ön kialakult alvási szokásához, testének személyes anatómiai követelményeihez mérten javasolnak néhány matracot.

A döntés az Öné, szakmailag mi segítünk választani

A próbák azért vannak, hogy segítsük megmutathassuk a különbséget a jelenlegi fekhelyéhez képest. Miért? Mert legtöbbünk akkor vásárol matracot, amikor mindene fáj, nem alszik jól. Ilyenkor és egyébként is elvárható módon, az alvásstúdióban levő matracok közül bármelyik jónak tűnhet.

A próbák során az agy megérti a legkisebb eltéréseket is és segít kiválasztani a számára legmegfelelőbb matracot.

Kényelmi garancia

Mi később is odafigyelünk Önre!

A választott matrac a próbák ellenére is lehet olyan döntés, amit rövidtávon megbánhat. Erre a legkisebb az esély, de mégis számolnunk kell vele.

Előfordulhat, hogy egy pár úgy választ, hogy a kompromisszum nem teljesen kiegyenlített. Az előzékeny segítség okán néhány napi alvást követően előfordulhat, hogy a matrac túl puha, vagy túl kemény. A 15 napos kényelmi garancia biztosítja Önt, hogy az Álom Design alvásstúdióiban csak jó döntést hozhat!

Matracok Bemutatótermek