fbpx

5 évesek lettünk. Ünnepeljünk együtt!

Az első 5 év egy gyermek életében rendkívüli változásokat hoz. Napról napra fejlődik, növekszik és gyarapodik, mi felnőttek pedig csak kapkodjuk a fejünket, hogy hogyan nőhetnek ilyen gyorsan az apróságok.

Egy cég életében is meghatározó az első öt év, hiszen a legfontosabb alapelvek ebben az időszakban kerülnek meghatározásra, itt dől el, hogy mi a fő stratégia, milyen munkatársakkal lehet sikeres a vállalkozás, illetve hogy a papíron működő módszerek és elképzelések  hogyan válnak be a valóságban.

Mi, akik túl vagyunk az első öt évünkön, büszkék vagyunk mindarra, amit elértünk ez idő alatt.

A cég alapításakor Csillaghegyen egy 150nm-es üzletben kezdtük, jelenleg pedig már négy bemutatóteremben, összesen több mint 1000 négyzetméteren tekinthetőek meg ágyaink, matracaink. Munkatársaink száma a kezdeti létszám ötszörösére nőtt, több száz elégedett ügyfelünk pedig garancia az általunk forgalmazott termékek minőségére és a jól végzett munka elégedettségével ajándékoz meg minket.

 

Célunk már az induláskor az volt, hogy a luxus szállodák kényelmét varázsoljuk a hálószobákba, magas minőségű termékekkel, és designnal.

Eleinte csak két olyan beszállítóra támaszkodtunk, aki az általunk megcélzott minőségi kategóriát képviselte, de időközben szerencsére találtunk új partnereket is, akik hasonlóan elkötelezettek és ugyanúgy nem ismernek kompromisszumot termékeik színvonalát tekintve mint mi magunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy 100%-ban magyar tulajdonú a cégünk és hogy beszállítóink között is van már több magyar vállalkozás.

Köszönjük vevőinknek, partnereinknek és munkatársainknak az elmúlt öt év sikereit és reméljük, hogy az ötödik évünket meghatározó, havonta változó akcióink segítségével együtt ünnepelhetünk Önökkel is.