‘-40% -50% Tech-F matrac

Kifutó darabok a készlet erejéig! A termék korlátozott számban és méretben érhető el raktári, vagy bolti kiállított darabként. A feltüntetett akciós ár a kedvezményt tartalmazza.

A pontos raktári készletről érdeklődjön üzleteinkben.

 

A viszko elasztikus gél anyag, ami a TECH-F matrac fő anyaga, teljesen a testhez alkalmazkodik. A gél táskarugós hibrid matrac még jobb formakövetést tesz lehetővé és a gélnek köszönhetően sokkal jobb alvásklímát biztosít mint a memory alapanyag önmagában. A jó formakövető képességű matracok mindegyike fokozott hőérzetet ad a felhasználónak, mert egyszerűen nagyobb testfelülettel érintkezik az alvó a matraccal mint a hagyományos alapanyagok esetében. Ezért kell egy gél anyaggal kombinálni a memoryt, így a matrac sokkal kevésbé melegszik fel.

Azáltal, hogy teljesen felveszi a test vonalát, csökkenti a nyomás pontokat minimumra, ,a vérkeringést szabályozza, kiküszöböli a nyomáspontok által kialakult zsibbadást ,csökkenti az ízületi fájdalmak nyomásérzékenységét, és a gerincet tökéletesen alátámasztja. Egyedülálló kényelem mellett, tökéletes egészséges alvást biztosít. 

Kifejetetten ajánljuk tartósan fekvő,gerinc és ízületi problémákkal küzdő betegeknek is.
A matrac átszellőzik a nyitott cella technológiának köszönhetően.

Magassága: 20cm

Egy oldalas matrac, hajlítható ezért tökéletesen alkalmas motoros illetve fej-láb emelős ágyrácshoz is!

Ajánlott ágyrács: miden típusú ágyrácsra helyezhető akár Spring box rendszerre is.

A termék több méretben is rendelhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.