SAVOY prémium zsákrugós matrac

A Savoy táskarugós matrac egy új érzés megismerésére invitálja Önt.

Különleges szövet és belső anyagrendezés, hosszú élettartam.

A Savoy matrac prémium külsővel és belsővel rendelkezik. Kézell szőtt, antibakteriális matrachuzat.

Egyoldalas, nagyon erős, feszes rugózatra épült, félkemény matrac – igényes hölgyeknek és uraknak.

Felső kényelmi rétege ívelten, 6-8 cm magasságban emeli oldalszegését a matracnak. Ez a rugalmas ív combunkat támasztja alá felkelés előtt, vagy a matracra üléskor. Segítségével könnyedén kelhetünk fel az ágyról és megóvjuk a matrac rugózatát akkor is, ha annak szélére ülünk.

5 zónára osztott belső szerkezete minden alvástípusra felkészített. Mély steppelése könnyedén alkalmazkodik egy szélesebb férfi vállhoz, vagy egy női csípőhöz. Nyomáspont kialakulása nélkül támaszt alá, minden pozícióban.

Lágyságának köszönhetően oldalfekvésben sem érezzük az egy oldalra dőlést.

A Savoy matrac felső része 7 különböző rétegre osztott, különböző keménységű és légtartású hideghabból áll. Segítségükkel az egy ponton történő nyomásnak ellenáll, nagyobb felületen történő nyomás esetén levegőt kiengedve magába enged.

Extra komfortérzetet biztosít.

A Tactel Fiber szövet egy speciális, a King Koil által fejlesztett, szállodai minőségű szövetborítás.

Készüljön fel a “Tactel Fiber” szövet nyújtotta kényelemre!

A napi alvás során testünk 5-7 deciliter nedvességet veszít. Ennek nagy része a matrac felé történik, gravitáció hatására.

A Tactel Fiber szövet magába zárja, majd antibakteriális tulajdonságainak köszönhetően bakteriálisan közömbösíti, később párologtatja a nedvesség nagy részét.

Ez megvédi testünket az esetleges diszkomfort érzéstől és így az egész éjszaka folyamán nyugodt alvást biztosít. Csökkenti az izzadást, egyúttal tökéletesen átszellőzik a matrac.

A Savoy matrac felső kényelmi rétege sokkal több, mint egy fedőmatrac! Töltetének köszönhetően száraz érzést biztosít és rétegeinek köszönhetően a súlytalanság érzetét kelti. 

Az alátámasztó rugók:

Független mozgás: a táskarugók, vagy zsákrugók 20cm magasak, erős nemesacálból készülnek, melyek egymástól függetlenül, kis tasakokba vannak elhelyezve. A rugók független szerkezete lehetővé teszi, hogy az alvó partnerek egymást ne zavarják éjszakai mozgásokkal.

Magassága: 33cm

Egy oldalas matrac,nem kell fordítani.

Ajánlott ágyrács: fix léces, akár boxspring ágyra is.

A termék több méretben is rendelhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük