Pininfarina Syntesis matrac

Luxus matrac – Pininfarina tervezői asztaláról

A Syntesis matrac egy 8 rétegből álló, hideghab szerkezetre épülő, ergonomikus ágybetét.

A Morfeus által gyártott, Pininfarina kollekcióhoz tartozó luxusmatrac igazi kedvenc a hálószobában.

 

8 rétegű felépítése alkalmassá teszi minden alvástípushoz. A gyártói javaslat szerint 150 kg felső határig terhelhető.

 

Legfelső rétegében egy ThermoGel Memory hab található. Ebbe a viszkoelasztikus anyagba ( a testünkhöz tökéletesen alkalmazkodó memória hab réteg)  mikroméretű gömb formában thermo-active gel kerül injektálásra. Ezzel a zselészerű anyaggal a memória habot hűsítik, hőtartásával meggátolják a túlzott lágyulást, egyszerre biztosítva a puha, kényelmes érzést és a feszes tartást.

Belső memóriahab rétegeiben ugyanezt mikrokapszula formában egyesítik. Ezzel feszesítve azt, segítve az alátámasztáshoz szükséges tulajdonságokat. A mikrokapszulák segítik a hőmegtartást és a túlzott nyomás ellen is fellépnek.

A középső részén a matrac alátámasztását három, különböző keménységű és formájú hideghab réteg alkotja. A matrac belső szerkezete egymáshoz rögzített, ezzel biztosítva sértetlenségét a huzat cseréje közben.

 

Szövete mosható, könnyen száradó. Speciális, ezüstionokat tartalmazó, biokerámia szálakkal szőtt huzata hipoallergén. Könnyedén alkalmazkodik, nyúlik, erős szálai és szövésiránya miatt rugalmas.

 

Matrac magasság: 26cm
Alátámasztás jellege : 3 réteg hideghab, perforációval zónásítva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük