Pininfarina Alpha matrac

Alpha matrac – mindenekelőtt Pininfarina design

A Morfeus által gyártott, Pininfarina kollekcióhoz tartozó Alpha luxusmatrac a közepesen puha matracok kedvelőinek szánt csúcstermék.

8 rétegből álló, különböző keménységű zónákra osztott hideghab vázra épül, mely tökéletesen támasztja alá testünket.

A több zónára osztott vázszerkezetet egy formára készített Aquacell hideghab tömb alkotja. Az erre épülő kalibrációs réteg segíti a zónák súlyelosztását, felső rétegükben pedig extra rugalmasan tartják testünket a kényelmi rétegek fölött.

Az ultralágy Aquacell Ultrasoft hideghab a legfelső kényelmi rétegben kap helyet. Segítségével testünket átöleli, a fordulási zónában megtámasztja.
Belső rétegeinek egyike a PolyFill habréteg, melynek feladata a levegő áteresztése nyomás alatt, vagy mozgás közben. Kialakításának köszönhetően a matrac oldalsó felületén kifelé, míg felső és alsó (nagy) felületén befelé áramoltatja a levegőt, ügyelve a matrac hőmérsékletének megtartására és szellőzésére.

Az alátámasztó réteghez közvetlenül egy ergonómiai formakövetést segítő habpanel került. Segítségével a különböző fekvő pozíciók súlyeloszlásbeli különbségeit küszöbölik ki – így minden pihenő és alvó póz esetén kiváló alátámasztást biztosít.

 

Szövete mosható, könnyen száradó. Speciális, ezüstionokat tartalmazó, biokerámia szálakkal szőtt huzata hipoallergén. Könnyedén alkalmazkodik, nyúlik, erős szálai és szövésiránya miatt rugalmas.

 

Matrac magasság: 25cm
Alátámasztás jellege : 2 réteg hideghab, perforációval zónásítva

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük