PERFECT SLEEPER zsákrugós matrac

A zsákrugós matracok a rugós matracok következő generációját képviselik.  A hagyományos bonell rugós szerkezetekhez képes megnövelt rugószám, individuálisan mozgó rugótestek és emelet szintű formakövetés jellemzi őket. Négyzetméterenként akár több száz apró rugó követi le testünk formáját, egyenletesebb és kényelmesebb alátámasztást biztosítva számunkra.

Világszerte számos tudományos kutatóintézet által bizonyított tény, hogy a latex matracok készítéséhez történő felhasználása javítja az érintettek alvásminőségét. A latex alapanyag a gumifából kinyert nedvekből készül. Ezt az anyagot sütik ki, vulkanizálják és adalékanyagokkal látják el. A végeredmény egy rugalmas, lágy és nagyon természetes termék. Speciális szivacsos szerkezeti felépítéséből adódóan kiválóan szellőzik, formakövető képessége magas, ugyanakkor nehezen deformálódik, tartós matracok készíthetőek belőle.

A viscoelasztikus anyag, ami a PERFECT SLEEPER matrac egyik fő alapanyaga, teljesen a testhez alkalmazkodik.

 

Azáltal, hogy teljesen felveszi a test vonalát, a minimumra csökkenti a nyomáspontokat, nem akadályozza a vérkeringést, kiküszöböli a nyomáspontok által kialakult zsibbadást, csökkenti az ízületi fájdalmak nyomásérzékenységét, és a gerincet tökéletesen alátámasztja.

 

Egyedülálló kényelem mellett, nyugodt, tökéletesen egészséges alvást biztosít. 

Kifejezetten ajánljuk tartósan fekvő, gerinc és ízületi problémákkal küzdő betegeknek is.

A PERFECT SLEEPER matracról: 

  • Magassága: 27cm
  • Két oldalas, fordítható matrac.
  • Latex és memory kényelmi réteg
  • Ajánlott ágyrács: fix léces, vagy boxspring rendszerre is.

A termék több méretben is rendelhető!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük