DIAMOND táskarugós matrac

A DIAMOND matrac egy táskarugós, vagy zsákrugós rendszerrel elkészített matrac. Különleges alváskörnyezetet nyújt, a matrac rétegei különböző sűrűségekkel biztosítják az optimális keménységet, rugalmas tartást.

A Diamond matrac félkemény, feszes ágybetét.

A táskarugós, vagy más néven zsákrugós rendszer több, tokokban elhelyezett, belső összeköttetésben álló rugóból épül fel. Ennek köszönhetően a fekvő partnereknek folyamatos alvás lehetőségét biztosít anélkül, hogy egymást mozgásukkal zavarnák.

A Diamond matracban található magasított, nagy keresztmetszetű, acélból készült táskarugók jellemzően fekvésre kemény, de mégis rugalmasan lágy felületet alkotnak.

Az egy négyzetméteren elhelyezett 260 db zsákrugó a testet a legmegfelelőbb módon támasztja alá, e mellett kétszer olyan tartós, mint a standard rugózatok.

Speciális rugalmasságának köszönhetően az erősebb felső testtel rendelkelkezők, vagy a szélesebb vállal bírók testének felső részét jobban magába engedi, érezhető nyomáspont kialakulása nélkül. Ezek mellett a derékzónában kialakított táskarugók könnyedén emelik megfelelő magasságra a gerinc alsó szakaszát – biztosítva gerincünk számára a megfelelő felfekvést.

Érdekesség:

Az emberi test 5 főbb ponton nyomja a matracot. A Diamond matrac 5 zónás zsákrugós rendszere így a lehető legmegfelelőbb módon támasztja alá a testet, biztosítva az 5 eltérő zónára tagolt alátámasztást. Ezzel normalizálja a vérnyomást, csökkenti a forgolódás esélyét.

A DIAMOND matrac :

  • feszes, rugalmas félkemény matrac
  • zsákrugós, vagy táskarugós rendszer
  • téli – nyári oldalas matrac, gyapjú a hideg téli estékre, és pamut a nyári éjszakákra
  • 31 cm magas
  • Ajánlott ágyrács: fix léces, vagy boxspring

A matrac egyedi méretben is rendelhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük